MadeMyDay (@MadeMyDay)

Karlsruhe, Baden, Germany

The below is an off-site archive of all tweets posted by @MadeMyDay ever

September 14th, 2019

@jkphl Happy Birthday Joshi!

via Tweetbot for iΟS

@peederspad Kenne ich nicht und glaube nicht, dass es am db admin tool liegt. Aber klar, probier ich mal.

via Tweetbot for iΟS in reply to peederspad

@feather Based on my experience:
- product listing errored with white page
- subscribe to newsletter on top
- allow..twitter.com/i/web/status/1…IM

via Tweetbot for iΟS in reply to feather

@foobartel That is exactly the question 😉 I thought some smart solution would abstract all that teminal shizzle bu..twitter.com/i/web/status/1…cH

via Tweetbot for iΟS in reply to foobartel

@freshmango No, started with +. Will try the original. Is there mariadb possible as well?

via Tweetbot for iΟS in reply to freshmango

@rauberdaniel The issue that I don’t want to fiddle around by hand. Look at those tutorials with their 17 page inst..twitter.com/i/web/status/1…i4

via Tweetbot for iΟS in reply to rauberdaniel

@asciidisco Thank you. But to be honest: Surely we can make it work, but I just don’t want to fiddle around as a Sy..twitter.com/i/web/status/1…G6

via Tweetbot for iΟS in reply to asciidisco

@yellowled @mattsches I don’t think you will experience it with a usual install of any website project. Processwire..twitter.com/i/web/status/1…Is

via Tweetbot for iΟS in reply to yellowled

@mattsches You think it can bring down requests from 2.8s to 500ms? I would try it if someone can honestly tell me that it has such impact.

via Tweetbot for iΟS in reply to mattsches

This is all pretty disillusioning. If I cannot get a crucial tip why all this happens, next thing to try is the Mam..twitter.com/i/web/status/1…CM

via Tweetbot for iΟS in reply to MadeMyDay

3. local by Flywheel: very promising, no problems to install WP, sites and admin are running and seem fast. BUT: I..twitter.com/i/web/status/1…Bh

via Tweetbot for iΟS in reply to MadeMyDay

2. ddev: Accidently wiped all homebrew installations (yikes), but that was my fault. Got it running, but it is slow..twitter.com/i/web/status/1…Aa

via Tweetbot for iΟS in reply to MadeMyDay

So, results after a whole night of trying to get a new dev environment running:

1. Valet+: couldn’t get it runnin..twitter.com/i/web/status/1…9c

via Tweetbot for iΟS